Metal kläder (start) Hårdrockskläder Metal smycken Hårdrocksaffär
Barnkläder hårdrock Punk kläder Goth kläder
Alternativa kläder Clubwear kläder Emo kläder
Coola kläder Rockabilly kläder Rock kläder
Tuffa kläder Rave kläder Rock'n'roll kläder
Glam rock kläder Egna punk- och
metalkläderTuffa kläder - lite tips
Tuffa kläder är ofta någon form av alternativa kläder såsom hiphop-, rockkläder, hårdrockskläder, punkkläder eller cyberkläder.

En affär på nätet som säljer hur tuffa kläder som helst inom lite olika stilar är Odium clothing som har allt från punkiga t-shirts och gotiska korsetter till armvärmare och goggles. Denna butik måste du spana in om du är intresserad av den här sortens kläder.

Mister Bling har tuffa kläder, både rockiga sådana och i hiphopstil. De säljer även mycket blingbling och accessoarer.

Shango är ännu en rockig affär och återförsäljare av bl.a. Lip Service som är utav det tuffaste man kan tänka sig inom kläder. De har även punkiga kläder, skor, smink för rockare/punkare och accessoarer.

Några andra som har en hel drös av tuffa kläder och riktigt mycket av märket Lip Service är Venomous (gå längst ner på sidan för att kunna se varor sorterat på varumärke). De har även Alchemy, Iron Fist, Demonia och Manic Panic-smink och hårfärg.

Ett tips för dig som vill vara originell och sticka ut är att blanda olika stilar. Ett linne i cyberstil till hårdrocksbrallorna kan bli helrätt. Annars är det lätt att man när det gäller alternativa klädstilar ser likadan ut som alla andra. Man kan alltid titta i shoppar som säljer tuffa kläder för någon annan stil än just den man är anhängare av för att se om det finns någonting man faktiskt gillar där. T.ex. är det inte omöjligt att man skulle kunna hitta en väldigt rockig t-shirt i en hiphopaffär och sannolikheten att en massa andra rockers har köpt exakt samma tröja blir då mindre.

Som vanligt gäller alltid den oskrivna regeln att man aldrig ska ha på sig en t-shirt med bandet som spelar när man går på konsert. Vill du välja och vraka mellan en mängd tuffa kläder i massor av olika storlekar så rekommenderar vi att du åker till London och spanar in Camden Market som är en fantastisk och stor marknadsplats där du garanterat kommer att hitta något du gillar (inte bara kläder).