Metal kläder (start) Hårdrockskläder Metal smycken Hårdrocksaffär
Barnkläder hårdrock Punk kläder Goth kläder
Alternativa kläder Clubwear kläder Emo kläder
Coola kläder Rockabilly kläder Rock kläder
Tuffa kläder Rave kläder Rock'n'roll kläder
Glam rock kläder Egna punk- och
metalkläderPunk kläder
Samma sak gäller för punk kläder som för metalkläder det finns större utbud och valmöjlighet nu än det någonsin funnits sedan stilarna blev populära. Nätet svämmar över med svenska och utländska webbshoppar som har både kläder för punk och andra alternativa stilar.

Någonting som alltid kommer att vara rätt inom punk är rutiga skjortor och byxor. Nättröjor och linnen är också helt rätt och går att ha till de flesta kläder. Blue Fox har ganska mycket punkkläder men även Rock me.


Punk byxor

De byxor man främst associerar med punk är de så kallade bondagebyxorna. De kan vara rutiga eller svarta och har remmar, ringar och dragkedjor fastsydda.

punk byxor bondage

En annan sorts byxor som varit populära bland både punkare och hårdrockare är trashade jeans som man fixar med själv. Man kan t.ex. sy fast egna dragkedjor på dem, måla bandlogotyper med pennor eller spray, sätta dit nitar och sy på tygmärken. Det är ett projekt som kan ta månader, men det är lätt värt det eftersom man får ett par alldeles unikt designade punkbyxor som passar ens smak perfekt.

Förutom bondagebyxor finns naturligtvis även bondagekjolar. De är ett bra alternativ för punktjejer eftersom byxorna brukar vara sydda för att passa en killes kropp.

Här finns bondagekjolar och punk byxor. Det är ett ganska litet, brittiskt företag som gör dessa byxor och kjolar själva. De är trevliga och prylarna är relativt billiga.