Metal kläder (start) Hårdrockskläder Metal smycken Hårdrocksaffär
Barnkläder hårdrock Punk kläder Goth kläder
Alternativa kläder Clubwear kläder Emo kläder
Coola kläder Rockabilly kläder Rock kläder
Tuffa kläder Rave kläder Rock'n'roll kläder
Glam rock kläder Egna punk- och
metalkläderHårdrocksaffärer - webbshoppar och vanliga affärer
Här tänkte vi tipsa om de bästa hårdrocksaffärerna i Sverige. Alla dessa har webbshopar men flera av dem finns som fysiska butiker. Dem vi tagit upp nedan har relativt olika sortiment så det gäller bara att du hittar din personliga favorit som tillhandahåller de metalkläder som passar dig bäst!

Odium Clothing
Vi vet inte vilken din favorit är bland alla hårdrocksaffärer där ute men det här är i alla fall vår. Bästa och tydligaste hemsidan, absolut snyggaste kläderna och bilderna, relativt bra priser och dealer, modern touch och otroligt trevlig kundtjänst. Odium Clothing drivs av fyra eldsjälar som lever och andas hårdrockskläder, gothkläder och cyberkläder. Väldigt mycket tjejkläder. Har även en del sidor för inspiration och kurs i make-up.

Rock me
En av Sveriges få återförsäljare av amerikanska Lip Service, Pleaser, Broad minded clothing och Steady clothing. Rock me har mycket fetishkläder, mycket lack och alternativa stilar som sträcker sig till andra stilar än bara hårdrock. Värt ett besök.

Spreadshirt
Ingen hårdrocksaffär egentligen men eftersom du kan trycka vilket motiv du vill på en t-shirt kan du alltså göra din egen hårdrockströja.

Shock
Förutom webbutiken finns Shock även på:
Drottninggatan 81 A, Stockholm
S. Hamngatan 49, Göteborg
S. Förstadsgatan 38, Malmö
De har massor med hårdrockströjor, metalsmycken, metalmerchandise i form av tygmärken och pins, inredningsprylar och hårdrockskläder för barn.

Tradera
Här finns massor med hårdrockskläder och andra alternativa prylar. Sök bara på hårdrock, emo, goth eller vad du nu letar efter.

Blue Fox
Gamla hederliga Blue Fox finns numera både som nätbutik och på Gamla Brogatan 27, Stockholm. Vi rekommenderar nätbutiken eftersom personalen inte är så najs. Mest Englandsimport. Har väldigt mycket grejer och har funnits i evigheter.

Sweden Rock Shop
Det här är egentligen den svenska versionen av det tyska företaget EMP. De är återförsäljare av bland annat Alchemysmycken, Pussy Deluxe (som säljer småporriga underkläder och annat trevligt) samt hårdrockströjor och roliga prylar och merchandise. Gå inte till deras hemsida om du inte är beredd att fastna där! Och ta med dreggelpapper.