Metal kläder (start) Hårdrockskläder Metal smycken Hårdrocksaffär
Barnkläder hårdrock Punk kläder Goth kläder
Alternativa kläder Clubwear kläder Emo kläder
Coola kläder Rockabilly kläder Rock kläder
Tuffa kläder Rave kläder Rock'n'roll kläder
Glam rock kläder Egna punk- och
metalkläder
Goth - kläder för gothrockare


Goth kläder är någonting som varit populärt i minst ett decennium nu. Vad associerar vi då för kläder med goth? Svarta kläder förstås, men det får gärna vara lite pråligt. Långa, lösa sammetströjor och sammetskjolar, korsetter, tyllkjolar och klänningar och blusar med snörning. Mer om detta. Många som gillar goth tycker om kläder med lite rött i, till exempel kjolar med röda rosor eller armvärmare av sammet. Gothare föredrar ofta långa kjolar framför korta.

Goth kläder för killar brukar ofta vara svarta skjortor, genomskinliga tröjor eller ibland till och med sidenskjortor. Det som utmärker kläder för goth-killar är kanske att de är lite androgyna. Tänk vampyrfilmer. Men någonting är i alla fall säkert alla goth kläder är vackra och har något majestätiskt över sig.

Odium Clothing har gothkläder så det räcker och blir över. Här finns allt en gothare kan önska sig, både för tjejer och killar.

Goth kläder
Amy Lee är en som kan det där med goth kläder! Hon har precis rätt utseende för stilen med sin bleka hy och svarta hår. Så vackert.

Accessoarer som är helt rätt till goth kläder är chokers, alltså breda halsband som sitter tajt mot halsen. De kan vara av nät eller tyg, t.ex. sammet eller svarta pärlor för den delen. Parasoller är också något som är vackert och gotiskt. Odium Clothing brukade ha sådana inne förut. Tjata lite på dem så kanske de tar in dem igen. Naturligtvis ska make-upen bestå av sotade ögon spara inte på ögonskuggan och kanske också kritvitt puder i resten av ansiktet om man känner för det. Läppstiftet bör vara i en mörk färg, t.ex. mörkrött eller mörklila.