Metal kläder (start) Hårdrockskläder Metal smycken Hårdrocksaffär
Barnkläder hårdrock Punk kläder Goth kläder
Alternativa kläder Clubwear kläder Emo kläder
Coola kläder Rockabilly kläder Rock kläder
Tuffa kläder Rave kläder Rock'n'roll kläder
Glam rock kläder Egna punk- och
metalkläderCoola kläder - vågar du?
Hela den här hemsidan försöker ta upp coola kläder av olika slag och vi hoppas att du ska hitta en sektion som just du tycker är cool. Men här tänkte vi dela med oss av länkar till affärer som säljer kläder som är rakt av coola så får vi se om du gillar vad du ser.

Vinyl Dolls - Här har vi club-, cyber- och ravekläder, riktigt coolt! Mycket PVC och spets för den som är förtjust i det, färgglada och sexiga kläder. Dock mest tjejkläder. De har massor av accessoarer också, t.ex. armvärmare, goggles och chokers. Skickar orders internationellt.

Venomous – Denna svenska shop säljer också coola kläder och ganska klassiskt rockiga, gotiska och punkiga grejer. De är återförsäljare av både Iron Fist och Lip Service – sistnämnda gör några av de coolaste kläderna man kan tänka sig, tycker åtminstone vi som har gjort den här hemsidan.


Coola barnkläder

För bara några år sedan var det inte så viktigt vad barn hade på sig. Barnkläder var ofta i babyblått (därav namnet!) eller rosa och med mönster av bilar eller djur. Men det senaste decenniet har efterfrågan kommit på coola barnkläder. På 50-talet var det vanligt att barn hade på sig något typiskt pojk- eller flickaktigt, pojkar kunde t.ex. få en sjömanskostym och flickor en klänning. På 60-talet började man klä barnen lite mer ledigt. Idag är allt huller om buller men en sak är säker: folk är mycket mer medvetna och klär inte sina barn i vad som helst. När barnen är riktigt små är det förstås för föräldrarnas skull som ungarna ska ha coola kläder. Den rockiga looken har blivit mäkta populär hos småbarnsföräldrar. Idag finns lädervästar för barn, bandanas samt huvtröjor och t-shirts med olika rockband.

Ett exempel på en affär som säljer coola barnkläder är Evilout. Denna webbshop säljer till och med rockiga nappar med hårdrocksmotiv och olika bandlogos! Camo-kläder för barn har numera också blivit riktigt populära och är helt rätt. Ett exempel är shoppen Vildsvin. Accessoarer såsom solglasögon, punkfrisyrer och hårspray med färg är säkra sätt att bygga på imagen.

Coola kläder för barn är personliga och passar därför väldigt bra som presenter.

Vem vet vad dessa barn kommer att klä sig i när de blivit lite större? Hårdrocksbebisen kanske växer upp och blir ett popsnöre, det har hänt förut! Det gäller med andra ord att passa på när de är små och överösa dem med coola kläder.