Metal kläder (start) Hårdrockskläder Metal smycken Hårdrocksaffär
Barnkläder hårdrock Punk kläder Goth kläder
Alternativa kläder Clubwear kläder Emo kläder
Coola kläder Rockabilly kläder Rock kläder
Tuffa kläder Rave kläder Rock'n'roll kläder
Glam rock kläder Egna punk- och
metalkläderClubwear kläder
Clubwear kläder – välj en cool outfit

Det finns inget roligare än en kväll ute på cluben men det gäller att vara rätt klädd så att man inte känner sig utanför och obekväm. Meningen är ju att känna sig cool så att man kan ha så kul som möjligt under kvällen. En sak som alltid fungerar är den korta, svarta lilla klänningen och höga klackar till. Nuförtiden finns även en rad andra sexiga klänningar, t.ex. tanktoppklänningar, axelbandslösa klänningar och spaghettiklänningar.

Även om det är viktigt och roligt att vara fin när man går ut så är det nästan ännu viktigare att känna sig bekväm i sina clubwear kläder. Om man ska ut och dansa måste skorna vara någorlunda sköna, annars är det inte kul. Ett trick är att använda skor med tjock klack istället för smal stilettklack. Du kommer upp till samma höjd men det blir lättare att dansa och mer bekvämt. Sandaler fungerar också. Det är både snyggt, sexigt och bekvämt.

När du väljer klänning, tänk på vad som ser snyggt ut när man dansar. En del klänningar ”snurrar ut” och blir väldigt vackra när man snurrar på dansgolvet. Föredrar du byxor är det viktigt att de är rymliga nog för att kunna röra sig ordentligt i. Överdelen bör vara lätt och sitta skönt. Man kan bli väldigt stel om man har på sig någonting supertajt i ett tjockt material. Tänk på att inte ha på dig kläder som åker upp när du rör dig och som du måste dra en massa i hela kvällen. I ljusa kläder syns du bättre och du kommer att plocka upp en del reflektioner från ljusen på dansgolvet vilket får dig att dra fler blickar till dig.

Clubwear kläder hittar du här. Obs! Skitsnygga klänningar.

Clubwear kläder har blivit en term som används för att beskriva vågade kläder, särskilt för kvinnor. Poängen är att när man går ut på cluben så ska man kunna vara sig själv, man ska inte behöva rätta sig efter någon strikt dresscode.

Club wearkläder är inte för minimalister, de är till för tjejer som vågar bära avslöjande kläder offentligt. Det mode som visas upp av de stora modehusen är ofta inte anpassade för den svettiga nattklubben. Dessa kläder kan ofta även vara oanständiga och alltför spektakulära. Återigen, det är viktigt att vara bekväm!

Gå hit om du i stället letar efter underkläder.


clubwear klader