Metal kläder (start) Hårdrockskläder Metal smycken Hårdrocksaffär
Barnkläder hårdrock Punk kläder Goth kläder
Alternativa kläder Clubwear kläder Emo kläder
Coola kläder Rockabilly kläder Rock kläder
Tuffa kläder Rave kläder Rock'n'roll kläder
Glam rock kläder Egna punk- och
metalkläderBarnkläder hårdrock
Medan kändisarna (och vissa andra) köper märkeskläder till sina barn vill hårdrockare naturligtvis att deras ungar ska ha en något ballare outfit. Idag finns mängder med barnkläder med hårdrocksmotiv. Dödskalletröjor, dödskallebyxor, kepsar med drakar och det kanske roligaste av allt – haklappar med camo-mönster. Klart att ungarna måste lära sig i tid!

Evilout har massor med olika barnkläder för hårdrockande ungar.

Barnkläder hårdrock

Eller kolla på Spreadshirt där de har lite roliga motiv för barn och där du även kan designa en t-shirt med ditt alldeles egna tryck.
Punk barnkläder

Babykläder har i stort sett varit ungefär desamma under de senaste trettio åren. Det har varit mycket pastellfärger, t.ex. rosa och babyblått. T-shirts med gulligt tryck, sparkdräkter och små söta shorts – man ser dem så fort man kommer in i en barnklädesaffär. Men många tycker att den här stilen på barnkläder är trist och intetsägande. Många lite yngre föräldrar som själva gillar alternativa kläder vill att deras barn också ska ha en tuff och personlig stil.

Nuförtiden finns det ganska många affärer på Internet som säljer babykläder inom punk, hårdrock och annan alternativ stil. Det passar målgruppen, den yngre generationen som växt upp med både alternativ musik och Internet. Dessa babykläder är ofta svarta med något coolt tryck, t.ex. dödskallar eller eldsflammor men det finns även andra balla färger. Idag kan man hitta nästan samma typ av punkkläder till barn som man kan köpa till vuxna. För många nyblivna föräldrar blir de här punk-babykläderna ett roligt alternativ till de mer ”vanliga” barnkläderna, det blir någonting som piggar upp. Även stora klädkedjor såsom H&M säljer numera en lite snällare variant av den här hårdrocksstilen för barn.

Punkkläderna för bebisar är dessutom en utmärkt och rolig present att ge bort till ett hårdrockarpar som just har fått barn. Kläder med det här stuket är inte det enda man kan hitta. I samma affärer brukar man även kunna köpa hakklappar, filtar, nappar och annat babyrelaterat med punkdesign.